زعفران میتواند به گردش خون در شبکیه چشم کمک کند. این گردش خون به مشکلات چشمی که ناشی از پیری مانند ماکولا لوتئا است کمک میکند. تحقیقاتی برای دانش بیشتر ما در مورد تأثیرات آن بر اختلالات چشم انجام شده است. مطالعاتی بر روی موشهای صحرایی آلبینو انجام شد تا مشخص شود آیا مصرف انواع زعفران میتواند به شبکیه چشم این پستانداران کمک کند تا سالم بمانند یا خیر؟
بررسی شد که آیا میتوانند پس از قرار گرفتن در معرض نور به عملکرد صحیح خود ادامه دهند؟ در غیر این صورت اثبات میشد که زعفران به شبکیه چشم آنها آسیب میرساند. به موشهای مورد استفاده در این آزمایش زعفران یا ?-کاروتن داده شد. آنها پس از 24 ساعت در معرض نور مضر و شدید قرار گرفتند.
الکتروتینوگرامهای فلش (fERG) موشهای شاهد را ثبت کردند و تمامی اطلاعات و مواردی که مربوط به موشهایی میشد که تحت درمان با زعفران قرار گرفتند 1 روز قبل و 1 هفته پس از قرار گرفتن در معرض نور را ثبت کردند. به طور کلی یافتههای این آزمایش این بود که قسمت لایه گیرنده نوری چشم دست نخورده باقی مانده است.
بنابراین به نظر میرسد که خواص زعفران میتواند نه تنها از این گیرندههای نوری شبکیه محافظت کند، بلکه اطمینان حاصل کند که با نور آسیب زا که حیوانات میتوانند در معرض آن قرار گیرند، به مورفولوژی و عملکرد آن آسیب نمیرساند. به ویژه موجودات آلبینو که حساس به نور شدید هستند.
علاوه بر این ساپونین حاصل از زعفران به شدت مورد مطالعه قرار گرفته است. زیرا تاکنون مشخص شده است که این ماده یک کمک بزرگ در جلوگیری از مشکلات توموری است. متأسفانه یک مشکل بزرگ در دنیای امروز بیماری کشنده سرطان است.
زعفران و سرطان
در حال حاضر مطالعاتی در حال انجام است که به اثبات مفید بودن داروهای سنتی عرب و اسلامی در بهبود کیفیت زندگی بیماران سرطانی کمک میکند. درمانهای سنتی رویکردهای گیاهی، معنوی و تغذیه محوری دارند. به گفته تعدادی از پزشکان و دانشمندان اثبات کاهش درد و رنج بیماران و بهبود کیفیت زندگی آنها ثابت شده است.
در واقع یکی از ادویههای سنتی که در داروهای اسلامی و عربی مورد استفاده قرار میگیرد، زعفران یا Crocus sativus است. بنابراین این احتمال وجود دارد که زعفران گیاهی باشد که میتواند به بیماران مبتلا به بیماری کشنده سرطان کمک کند تا بهتر شوند. ما هم امیدواریم برخی از رنجها را در بیماران برطرف کند. هنوز مطالعات در حال انجام است اما کشت زعفران و مصرف آن میتواند یک درمان احتمالی برای سرطان باشد.
زعفران و افسردگی
تعدادی از کارآزماییهای بالینی طراحی شده برای ارزیابی اثر 30 میلی گرم زعفران در روز در طی 6 تا 8 هفته در افسردگی خفیف تا متوسط ??انجام شده است. مطالعات نشان داد که زعفران موثرتر از دارونماها است و حداقل معادل دوزهای درمانی ایمی پرامین و فلوکستین با استفاده از مقیاس رتبه بندی افسردگی همیلتون است. در هیچ یک از مطالعات تفاوت معنی داری در عوارض جانبی مشاهده نشد.
مطالعات شامل نمونههای کوچک بر روی 40 بیمار بوده و توسط همان گروه محقق در یک جمعیت غیر غربی انجام شده است. هزینه کپسولهای زعفران مبتنی بر کلاله زیاد و قابل توجه است اما ارزشش را دارد. در 2 مورد از آزمایشات زعفران مشتق شده از گلبرگ را با نتایج رضایت بخش ارزیابی کردند. همین محققان به طور مطلوبی انواع زعفران را برای تسکین سندرم قبل از قاعدگی ارزیابی کردند.
- ۰۰/۰۴/۳۰
develop this site yourself? Please reply back as
I'm hoping to create my very own site and want to learn where you got this from or just what the theme
is called. Many thanks!